Het Nieuwe Werkoverleg
Overleggen in de 21ste eeuw

Workshop: Werken met vergadervormen

Zittend aan een tafel is een vergadervorm. En voor de meeste de enige die ze kennen. Maar er zijn er zoveel meer vormen om met elkaar verbinding te creëren, betekenisvol te zijn en energie en inspiratie te genereren. Afhankelijk van je doelstelling kies je een vergadervorm, waarvan zittend aan een tafel er slechts een van de vele is.

zie hier voor de data

In deze workshop maak je kennis met een heel scala aan vergadervormen. Snelle, interactieve, dynamische, reflectieve en nog veel meer. Uiteraard staan we ook stil bij het ontwerpen van je overleg, want dat is het moment om te kiezen voor een bepaalde vergadervorm. Tot slot werk je aan je eigen leiderschap en voorzittersstijl tijdens de vergadering.

Wat levert het op?

En volle dag waarin je weg gaat met:

  • nieuwe vergadervormen,
  • nieuwe inspiratie en ideeën over het ontwerp van je overleggen aan de hand van ons 5WH-canvas
  • meer inzicht in je eigen stijl van voorzitten en hoe je dit gebruikt bij de verschillende vergadervormen

Wat kost het?

Voor leden van vergaderbrigades helemaal niets. Zie het als een verdieping voor het werk dat je doet binnen je eigen organisatie.

Voor anderen: slecht 495 Eur (ex BTW)

Alles inclusief lunch.

 

zie hier voor de data

Inschrijven? mail ons en we zetten je op de lijst!

Werken met vergadervormen

Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending