Het Nieuwe Werkoverleg
Overleggen in de 21ste eeuw

Wie zijn wij

Het Nieuwe Werkoverleg is een initiatief van:

Vanuit onze gezamenlijke ‘vergadermoeheid’ (van toen we nog in grote organisaties werkten), onze waarneming van gebrek aan verbinding bij de overgang naar nieuwe vormen van werken en de onvrede van de deelnemers bij werkoverleggen oude stijl. Veel dingen in de werkomgeving veranderen, maar de behoefte aan verbinding en resultaat blijft. Wij bieden goede alternatieven voor Het Nieuwe Werkoverleg, passend bij de tijd waarin we leven en werken.

 

Henk van der Steen

Henk van der Steen is fulltime improvisator, in alle rollen die hij in het dagelijks leven vervult. Onder andere: facilitator, programmaontwerper, trainer en improvisatieacteur (dat is inderdaad teveel voor op 1 visitekaartje!). Henk is een van de oprichters van Troje, bureau voor improviseren in de 21ste eeuw. Samen met Alieke van der Wijk schreef hij het boek: ‘Werk in Uitvoering, over de kracht van improviseren op de werkvloer’.

Henk van der Steen: 06-21232882, henk@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 

Alieke van der Wijk

Alieke van der Wijk

Alieke van der Wijk is een fulltime improvisator en facilitator die met veel passie en energie met groepen aan het werk gaat. Ze is mede-oprichter van Troje. Een bedrijf dat zich bezig houdt met improviseren in de 21e eeuw. Beter kunnen, mogen en durven improviseren maakt de wereld echt een stukje mooier. Ze schreef samen met Henk van der Steen Werk in Uitvoering, over de kracht van improviseren op de werkvloer.

Alieke van der Wijk: 06-51097101, alieke@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 

 

Ruben van der Laan

Ruben van der Laan brengt teams in een flow. Hij coacht, ontwerpt en leidt vergaderingen zodat verandering en innovatie zichtbaar zijn. Ruben heeft jarenlang in het buitenland gewoond en brengt een flinke dosis interculturele ervaring met zich mee. Ruben is schrijver van het boek: ‘Creatief en Betrokken Vergaderingen’. Om meer van zijn werk te zien, klik hier.

Ruben van der Laan: 06-12800062, ruben@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 

 

Patrick Donath

Patrick Donath heeft alle soorten en maten organisaties en instellingen geholpen om ‘dingen anders te doen’. Als Vrije Denker probeert hij daarbij een nieuwe balans te vinden tussen doen en denken (‘Doen is de beste manier van Denken’). We vergaderen meer dan ooit en vaak al jaren op dezelfde manier. Patrick laat je ervaren hoe dat ook anders kan!

Patrick Donath: 06-24868353, patrick@hetnieuwewerkoverleg.nl


 • Geert Vandaele, Senior Consultant Innovation, Philips Innovation Services

  Bevestigt heel erg dat het invoeren van het nieuwe werken zich niet alleen mag beperken tot het leuk inrichten van de ruimtes maar net gaat over hoe men samengewerkt en overlegt in een wat grotere organisatie. Laat een gevoel achter dat dit de nieuwe standaard wordt binnen een moderne organisatie.
  Geert Vandaele, Senior Consultant Innovation, Philips Innovation Services

  Lees meer ›

 • Arja van der Donk, Director Clinical Support, Julius Clinical

  Handige, toepasbare tips geven meteen een andere dynamiek tijdens een werkoverleg. Iedereen is enthousiast, en blij met een beter resultaat! Een echte aanrader dus. Een echte aanrader dus.
  Arja van der Donk, Director Clinical Support, Julius Clinical

  Lees meer ›

 • Caroline Wiedenhof, Ministerie van Buitenlandse Zaken

  In de workshop realiseer je je hoe disfunctioneel ‘gewone’ vergaderingen vaak zijn: rondje, presentatie, update van de ontwikkelingen… het kan allemaal veel inspirerende en effectiever en hordes mensen blijken daarnaar te snakken. Check it out!
  Caroline Wiedenhof, Ministerie van Buitenlandse Zaken

  Lees meer ›

 • Anton Maes – Zaakvoerder Brainmove

  Een erg inspirerende sessie, ik heb de techniek met de carroussel al direct toegepast en dit was echt een schot in de roos! De workshop zat vol handige tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.
  Anton Maes – Zaakvoerder Brainmove

  Lees meer ›

 • Jo Heinen, Vrije Universiteit, Informatietechnologie

  Als werken verandert door digitalisering, is er reden om even stil te staan bij alle vergader- en werkoverlegvormen. Was praktische workshop met veel tips en suggesties. Inspiratie ga ik omzetten in acties.
  Jo Heinen, Vrije Universiteit, Informatietechnologie

  Lees meer ›

Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending