Het Nieuwe Werkoverleg
Samenwerken in de 21ste eeuw

Wie zijn wij

Het Nieuwe Werkoverleg is een initiatief van:

Vanuit onze gezamenlijke ‘vergadermoeheid’ (van toen we nog in grote organisaties werkten), onze waarneming van gebrek aan verbinding bij de overgang naar nieuwe vormen van werken en de onvrede van de deelnemers bij werkoverleggen oude stijl. Veel dingen in de werkomgeving veranderen, maar de behoefte aan verbinding en resultaat blijft. Wij bieden goede alternatieven voor Het Nieuwe Werkoverleg, passend bij de tijd waarin we leven en werken.

 

Henk van der Steen

Henk van der Steen is fulltime improvisator, in alle rollen die hij in het dagelijks leven vervult. Onder andere: facilitator, programmaontwerper, trainer en improvisatieacteur (dat is inderdaad teveel voor op 1 visitekaartje!). Henk is een van de oprichters van Troje, bureau voor improviseren in de 21ste eeuw. Samen met Alieke van der Wijk schreef hij het boek: ‘Werk in Uitvoering, over de kracht van improviseren op de werkvloer’.

Henk van der Steen: 06-21232882, henk@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 

Alieke van der Wijk

Alieke van der Wijk

Alieke van der Wijk is een fulltime improvisator en facilitator die met veel passie en energie met groepen aan het werk gaat. Ze is mede-oprichter van Troje. Een bedrijf dat zich bezig houdt met improviseren in de 21e eeuw. Beter kunnen, mogen en durven improviseren maakt de wereld echt een stukje mooier. Ze schreef samen met Henk van der Steen Werk in Uitvoering, over de kracht van improviseren op de werkvloer.

Alieke van der Wijk: 06-51097101, alieke@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 

 

Ruben van der Laan

Ruben van der Laan brengt teams in een flow. Hij coacht, ontwerpt en leidt vergaderingen zodat verandering en innovatie zichtbaar zijn. Ruben heeft jarenlang in het buitenland gewoond en brengt een flinke dosis interculturele ervaring met zich mee. Ruben is schrijver van het boek: ‘Creatief en Betrokken Vergaderingen’. Om meer van zijn werk te zien, klik hier.

Ruben van der Laan: 06-12800062, ruben@hetnieuwewerkoverleg.nl

 

 


Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending