Het Nieuwe Werkoverleg
Samenwerken in de 21ste eeuw

Plezier en energie in je online meetings

Hoe de techniek werkt, waar die knoppen zitten en dat je je microfoon moet muten… dat weet je inmiddels wel.

Maar hoe hou je het – naast effectief – nou ook een beetje plezierig en energiek in een online vergadering? Hoe kan er wat meer humor in en kan het wat ‘losser’ Hoe zorg je ervoor dat je niet volkomen ‘uitgeput’ uit de zoveelste saaie online vergadering komt? Tips, makkelijke werkvormen en energizers.

In deze workshop van een uur kijken we naar:

  • het ontwerp van je vergadering
  • verschillende korte games en energizers
  • verrassende werkvormen
  • en hoe je als voorzitter en als deelnemer met meer energie uit je overleg komt, dan dat je er in ging!

Alles is direct toepasbaar in je eerstvolgende overleg. En we maken er natuurlijk een plezierig en energiek uur van.

Wil je alvast een paar tips? Zie hieronder.

Aantal deelnemers

Meedoen kan als team! Mail of bel dan naar Ruben van der Laan 06-12800062

Alvast een paar tips!

1. #Daretoshareyourhair. Je kunt al even niet naar de kapper. Dus je haar is lang, suf, of je echte, eigen kleur komt tevoorschijn. Laat het zien! En vraag aan iedereen dat ook te doen. Zo breng je wat vrolijkheid in je vergadering en zorg je ook weer voor verbinding (want je onthult iets van jezelf). Maak een foto, leuk voor later. Wij hebben alvast een voorzetje gedaan.

2. Wees vroeg, zet een gezellig muziekje op en beweeg voor je camera gezellig mee met de muziek. Je verrast je collega’s en die zouden jou ook wel eens kunnen verrassen met een soepele stoel-dans-move.

3. Doe Thuis-Twister als energizer. Denk aan het spel Twister. Nu roept 1 persoon en de rest voert uit. Bijvoorbeeld: linkerhand op hout, rechterhand op mentaal, rug tegen muur, rechtervoet op…etc. Kan al in 1,5 minuut.


Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending