Het Nieuwe Werkoverleg
Overleggen in de 21ste eeuw

Tweedaagse training: Faciliteren van bijeenkomsten

Hoe faciliteer je een dergelijke bijeenkomst?


Het vergaderen in de 21ste eeuw vraagt om een andere manier van voorzitten. Veel meer faciliteren dan het klassieke voorzitten. Want uiteindelijk wil je er naar toe dat je bijeenkomsten broedplaats van een nieuwe cultuur worden, zodat verbinding, betrokkenheid en resultaatgericht werken centraal staan. Dat betekent dat je je vergaderingen op een andere manier voorbereidt (veel meer ontwerpt) en voorzit (meer faciliteit).

zie hier voor de data

Als je anders wilt voorzitten en misschien al aan het experimenteren bent met andere werkvormen, een andere opzet, dan is deze mastermind sessie geknipt voor jou. Want met een werkvorm of een opzet alleen ben je er niet…

Wat levert het op?

Twee dagen gericht op het leren van de kneepjes van het faciliteren van vergaderen in de 21ste eeuw. We gaan aan de slag met het ontwerpen en leiden van bijeenkomsten gericht op betrokkenheid en resultaat. Daarbij krijg je inzichten in groepsdynamica en de manier waarop je daarmee om kan gaan. Met tips, trucs en het zelf proberen.

Wat kost het?

1095 Eur ex BTW of op uitnodiging.

zie hier voor de data

Inschrijven? mail ons en we zetten je op de lijst!

 • Geert Vandaele, Senior Consultant Innovation, Philips Innovation Services

  Bevestigt heel erg dat het invoeren van het nieuwe werken zich niet alleen mag beperken tot het leuk inrichten van de ruimtes maar net gaat over hoe men samengewerkt en overlegt in een wat grotere organisatie. Laat een gevoel achter dat dit de nieuwe standaard wordt binnen een moderne organisatie.
  Geert Vandaele, Senior Consultant Innovation, Philips Innovation Services

  Lees meer ›

 • Arja van der Donk, Director Clinical Support, Julius Clinical

  Handige, toepasbare tips geven meteen een andere dynamiek tijdens een werkoverleg. Iedereen is enthousiast, en blij met een beter resultaat! Een echte aanrader dus. Een echte aanrader dus.
  Arja van der Donk, Director Clinical Support, Julius Clinical

  Lees meer ›

 • Caroline Wiedenhof, Ministerie van Buitenlandse Zaken

  In de workshop realiseer je je hoe disfunctioneel ‘gewone’ vergaderingen vaak zijn: rondje, presentatie, update van de ontwikkelingen… het kan allemaal veel inspirerende en effectiever en hordes mensen blijken daarnaar te snakken. Check it out!
  Caroline Wiedenhof, Ministerie van Buitenlandse Zaken

  Lees meer ›

 • Anton Maes – Zaakvoerder Brainmove

  Een erg inspirerende sessie, ik heb de techniek met de carroussel al direct toegepast en dit was echt een schot in de roos! De workshop zat vol handige tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan.
  Anton Maes – Zaakvoerder Brainmove

  Lees meer ›

 • Jo Heinen, Vrije Universiteit, Informatietechnologie

  Als werken verandert door digitalisering, is er reden om even stil te staan bij alle vergader- en werkoverlegvormen. Was praktische workshop met veel tips en suggesties. Inspiratie ga ik omzetten in acties.
  Jo Heinen, Vrije Universiteit, Informatietechnologie

  Lees meer ›

Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending