Het Nieuwe Werkoverleg
Samenwerken in de 21ste eeuw

APK van je digitale overleggen

Hoera! Afgelopen weekend is je online teamoverleg één geworden! Inderdaad: een jaar geleden gingen wij in lockdown en sindsdien overleg je met je  team vanachter een scherm.

Tijd dus voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt!
Is het profiel van de agenda nog goed genoeg? Bieden de ‘gordels’ nog voldoende verbinding? Is het ‘rijcomfort’, het overlegplezier nog op orde? Kom je wel lekker op de bestemming aan? En hoe is het met de ‘uitstoot’, de sfeer?

De Online Overleg APK-keuring: Serieus lichtvoetig sleutelen aan je overleg

We weten nu wel hoe de camera werkt, waar de muteknop zit en hoe we ons scherm moeten delen. En we vergaderen heel efficiënt…

Maar hoe blijven we ‘in verbinding’ ? Hoe we krijgen we informele gesprekken terug  en hoe kunnen we eigenlijk goed asynchroon en hybride werken? We zijn er massaal naar op zoek. En dan zijn we ook nog eens op weg naar Het Nieuwe Normaal, waarvan we al helemaal niet weten hoe dat er uit gaat zien.Tijd dus voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt! En dat kan als volgt:

Deel 1: de keuring

De start van dit deel kan op twee manieren:
  • Manier 1: een aantal mensen van je team vult het Online Overleg APK Onderzoeksformulier in van de Resultaatsdienst Digitale Werkoverleggen (RDW).
  • Manier 2: wij verzorgen een korte interactieve, plezierige en energieke online bijeenkomst voor het hele team van maximaal 1 uur om terug te blikken en vooruit te kijken (ofwel samen vullen we het Online Overleg APK Onderzoeksformulier in).
Hierna volgt een ‘onderhoudsinspectie’; een vergadermonteur van HetNieuweWerkoverleg kijkt een keer mee met een teamoverleg. De vergadermonteurs van HetNIeuweWerkoverleg zijn geaccrediteerd door de RDW.

Deel 2: het advies

Het ‘APK-keuringsapport’ bevat een advies voor een nog beter, energieker online overleg. En je krijgt direct 3 (bij manier 1) of 5 (bij manier 2) bruikbare tips.

Deel 3: aan de slag

Op basis van het advies en de tips kun je zelf aan de slag. Of de vergadermonteurs van HNWO gaan samen met jullie sleutelen aan een online overleg dat nog meer betrokkenheid, verbinding en resultaat oplevert.  En dan ben je helemaal klaar voor een jaar lang online vergaderplezier!

Onze APK-Aanbieding

Een APK met een start op manier 1, met meekijken bij een overleg en het uitbrengen van een advies kost nu slechts in de aanbieding 795,00 excl BTW.

Een APK met een start op manier 2, met een energieke teamsessie (voor meer onderzoek, interactie en dialoog over wensen), met meekijken bij een overleg en het uitbrengen van een advies kost slechts in de aanbieding 1195,00 excl BTW

Laat hieronder je interesse weten

Interesse in de APK keuring
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Ik ben geïnteresseerd in een APK *


Hou mij op de hoogte!

Nieuwsbrief
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Hetnieuwewerkoverleg.nl om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Sending